INDICKÉ ŠPÍZY NA GRIL

INDICKÉ ŠPÍZY NA GRIL

Ingredience

Panýr Moravia
3 lžíce bílého jogurtu
3 stroužky česneku
1/2 lžičky kari koření
1/2 lžičky mleté sladké papriky
1/2 lžičky mletého koriandru
1/2 lžičky moučkového cukru nebo medu
Špetka soli (dle chuti)
čerstvě mletý pepř
1 červená cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 žlutá paprika
Jehlice nebo špejle za napíchnutí

Postup přípravy

Nejprve připravte směs na naložení Panýru Moravia. Jogurt smíchejte s veškerým kořením, prolisovaným česnekem a na závěr ochuťte cukrem/medem a solí.

Panýr nakrájejte na přibližně stejně velké kostky a vložte je do připravené marinády, kde jednotlivé kostky marinujte. Pro zintenzivnění chuti můžete Panýr marinovat i 2 hod v pokojové teplotě.

Mezitím nakrájejte cibuli a papriky, rovněž na přibližně stejně velké kousky, aby se rovnoměrně ogrilovaly.

Zeleninu a marinovaný Panýr napíchněte na jehlice nebo špejle a ze všech stran ogrilujte.

Použité produkty

Top